Tekst

Novosti

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA
16/05/2017

U natječajnom postupku za radno mjesto stručni/a referent/ica - informator/ica III. vrste– 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme (sezonsko zapošljavanje), objavljen u Narodnim novinama br. 38/17 od dana 19. travnja 2017. godine te posredstvom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web-stranice Ustanove, odabran je kandidat:

Nikola Novak

OBAVIJEST O ODABIRU KANDIDATA I DATUMU ODRŽAVANJA RAZGOVORA
09/05/2017

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VIŠI/A STRUČNI/A REFERENT/ICA INFORMATOR/ICA III VRSTE –

1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme

-       odabrani kandidati koji udovoljavaju uvjetima Natječaja pozivaju se na razgovor i testiranje:

Razgovor i testiranje će se održati u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine u zgradi Ustanove u Krasnu, prema slijedećem rasporedu:

Vrijeme: 8,00 sati

Nikola Novak

Ana Matasić

Tihana Čavlović

Kristina Nikolić

Testiranje će se sastojati od provjere rada na računalu i poznavanja stranog jezika.

Molimo kandidate da nam do petka, 12. svibnja, do 12,00 sati, potvrde svoj dolazak (telefonom ili e-mailom).

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA
04/05/2017

U natječajnom postupku za radno mjesto viši/a stručni/a referent/ica - informator/ica I. vrste– 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme (sezonsko zapošljavanje), objavljen u Narodnim novinama br. 38/17 od dana 19. travnja 2017. godine te posredstvom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web-stranice Ustanove, odabran je kandidat:

Vedran Katalinić, mag. oec.

OBAVIJEST O ODABIRU KANDIDATA I DATUMU ODRŽAVANJA RAZGOVORA I TESTIRANJA KANDIDATA
02/05/2017

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VIŠI/A STRUČNI/A REFERENT/ICA INFORMATOR/ICA I VRSTE –

1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme

-       odabrani kandidati koji udovoljavaju uvjetima Natječaja pozivaju se na razgovor i testiranje:

Razgovor i testiranje će se održati u četvrtak, 04. svibnja 2017. godine u zgradi Ustanove u Krasnu, prema slijedećem rasporedu:

Vrijeme: 9,00 sati

Ana Matasić

Vedran Katalinić

Testiranje će se sastojati od provjere rada na računalu i poznavanja stranog jezika.

Molimo kandidate da nam do srijede, 03. svibnja, do 12,00 sati, potvrde svoj dolazak (telefonom ili e-mailom).

DANAS U PARKU
21/04/2017

Snijeg nije zaobišao ni naš Park - pogledajte nekoliko fotografija snimljenih danas u Parku!

Cesta do Zavižana u međuvremenu  je očišćena i prohodna je za osobna vozila, uz obaveznu zimsku opremu.

OBAVIJEST O NATJEČAJU - INFORMATORI
20/04/2017

Na temelju čl. 21. Statuta ravnateljica Javne ustanove „Nacionalni park Sjeverni Velebit“, po pribavljenoj prethodnoj suglasnosti nadležnog Ministarstva zaštite okoliša i energetike, donijela je Odluku kojom se raspisuje

NATJEČAJ

za radna mjesta:

a) viši/a stručni/a referent/ica informator/ica I. vrste – 1 izvršitelj/ica na određeno vri­jeme.

b) stručni/a referent/ica – informator/ica III. vrste – 1 izvršitelj/ica na određeno vri­jeme.

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama br. 38/17 od 19. travnja 2017. godine, te posredstvom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Osnivanje UNESCO Geoparka na području Velebita i Like
11/04/2017

U sklopu priprema za osnivanje UNESCO Geoparka na području Velebita i Like održan je sastanak u Parku prirode Papuk, jedinom hrvatskom geoparku. Na sastanku su sudjelovali predstavnici Nacionalnog parka Paklenica, Parka prirode Velebit i Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. U ovu inicijativu uključen je još i Pećinski park Grabovača, čiji predstavnici nisu mogli sudjelovati na sastanku. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Parka prirode Biokovo, koji također imaju namjeru osnivanja UNESCO Geoparka na području Biokova. Iako bi vjerojatno, s obzirom na vrijednosti koje posjeduju, svako od navedenih zaštićenih područja moglo i zasebno aplicirati za dobivanje statusa geoparka, sagledavajući situaciju na području Ličko-senjske županije, ali i svrhu proglašenja geoparkova, najviše smisla ima geopark razvijati kao puno širu priču koja bi obuhvatila ne samo Velebit, već i krške rijeke i polja u njegovu zaleđu.

Opširnije...
Parkovi Hrvatske na sajmu Place2Go
14/03/2017

Posjetitelji međunarodnog sajma turizma Place2Go, koji će se održati od 17. do 19. ožujka u Areni Zagreb, i ove će godine moći uživati u ljepotama hrvatskih zaštićenih područja. Na interaktivnom štandu brenda Parkovi Hrvatske 8 nacionalnih parkova i 11 parkova prirode predstavit će svoje  vrijednosti, programe i atrakcije, a njihovi djelatnici posjetitelje će podsjetiti na važnost očuvanja prirode.

Brend Parkovi Hrvatske pokrenut je 2014. godine s ciljem promocije svih hrvatskih nacionalnih i parkova prirode, koji su najprepoznatljivija i najposjećenija nacionalna zaštićena područja. Uz to, parkovi su i glavni stupovi očuvanja prirode i bioraznolikosti, pametnog korištenja i održivog razvoja dragocjenih prirodnih resursa te su nositelji ekonomskog razvoja lokalnih područja u kojima se nalaze.

Opširnije...
Znanstveno-stručni skup u NP Sjeverni Velebit
01/03/2017

Pozivamo vas da sudjelujete na znanstveno-stručnom skupu koji će se povodom 18 godina osnivanja Parka i 16 godina rada Javne ustanove „Nacionalni park Sjeverni Velebit“, održati u Krasnu 24. i 25. svibnja 2017. godine.

Skup će se održati kao jedna od aktivnosti kojom ćemo obilježiti Međunarodni dan biološke raznolikosti, Europski dan Parkova, Dan Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, te 2. Tjedan parkova Hrvatske.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike, a suorganizator je Hrvatska agencija za okoliš i prirodu. Namijenjen je znanstvenicima i stručnjacima, članovima udruga koje se bave zaštitom prirode i okoliša, stručnim djelatnicima s područja zaštite prirode i okoliša te javnosti.

Više informacija na web-stranici skupa: http://skup2017.np-sjeverni-velebit.hr/

Plan nabave za 2017. godinu
27/02/2017


Tekst